- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Ужин "Вкусный" - Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.12.2013
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Ужин "Вкусный" - Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)
Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ) 150 г нежирной копченой ветчины, 3 яйца, 50 гр. твердого сыра, 7 помидорок черри, 2 куска белого хлеба, 3-4 ложки сметаны, петрушка, укроп, кинза, соль по вкусу, один зубок чеснока. Процесс приготовления: Ставим варить яйца и жарить на сковороде без масла, нарезанную соломкой ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.12.2013
Дивитись всі новини в розділі Петрушка