/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
По-полека с езика, Радане, по-полека! - bpost.bg
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.12.2013
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
По-полека с езика, Радане, по-полека! - bpost.bg
bpost.bg „За производството на колбаси се използва месо от едър рогат добитък, свинско месо, сланина, месо от глави на едър рогат добитък и свине, субпродукти, кръв и добавъчни продукти - брашно, нишесте, млечни произведения, яйца, подправки, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.12.2013
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти