/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
ПОЗИТИВНІ ТЕНДЕНЦІЇ – У ПРОМИСЛОВОМУ ПТАХІВНИЦТВІ ... - Аграрний тиждень
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.03.2014
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
ПОЗИТИВНІ ТЕНДЕНЦІЇ – У ПРОМИСЛОВОМУ ПТАХІВНИЦТВІ ... - Аграрний тиждень
Аграрний тиждень Більше того, можна констатувати, що у 2006 р. споживання м'яса птиці на душу населення становило близько 16 кг, а це – рівень раціональної норми. Загалом було реалізовано 800 тис. т, з них майже дві третини – м'ясо бройлерів. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.03.2014
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці