/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Мигдальний пиріг з малиною за вечір з'їли удвох - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Готуємо тісто: просіюю борошно, на терці натираю охолоджене масло (можна порізати ножем), 50 г цукру, жовток, сіль (так-так сіль, це не помилка) та 2-4 ст. ложки дуже холодної води (кількість залежить від якості борошна, рекомендую почати з ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.04.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно