/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Кабачки тушеные с фаршем - GIGAmir
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.06.2014
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Кабачки тушеные с фаршем - GIGAmir
GIGAmir Накрыть кастрюлю крышкой и поставить на медленный огонь на 20 мин. В это время нарезаем чеснок, лук и зелень. Занимаемся фаршем. Немного лука и чеснока добавляем в фарш.Солим и перчим по вкусу. Хорошо перемешиваем. Добавляем лук,чеснок,зелень и фарш в кастрюлю. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.06.2014
Дивитись всі новини в розділі Фарш