- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Viva! рекомендует: рецепт тушеных ребрышек со специями - Viva
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.06.2014
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Viva! рекомендует: рецепт тушеных ребрышек со специями - Viva
Viva 1 кг говяжьих ребер, 2 зубчика чеснока, по 1 ч. л. морской соли, зиры и паприки, перец чили, сок лимона, 2 ст. л. оливкового масла, петрушка, 4 початка кукурузы. Рецепт тушеных ребрышек со специями: Растолките чеснок с солью, чили, очищенным от семян, и зеленью. Добавьте специи ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.06.2014
Дивитись всі новини в розділі Петрушка