/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Готуємо люля-кебаб - 20 хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.08.2014
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Готуємо люля-кебаб - 20 хвилин
20 хвилин Особливістю приготування люля-кебабів, за словами співрозмовника, є тривале вимішування м'ясного фаршу. Його потрібно ретельно перемішувати для того, щоб зі шматочків м'яса виділився білок і фарш став в'язким і щільним. У такому вигляді він міцно ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.08.2014
Дивитись всі новини в розділі Фарш