/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Гуси – це не тільки смачне м'ясо, але й цінний пух - Аграрний тиждень
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.08.2014
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Гуси – це не тільки смачне м'ясо, але й цінний пух - Аграрний тиждень
Аграрний тиждень БАГАТО господарів вагаються, чи можна обскубувати живих гусей для отримання гусячого пуху? Дійсно, раніше пух брали тільки після забою птиці,… Гуси – це не тільки смачне м'ясо, але й цінний пух ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.08.2014
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці