/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Готуємо салат "Теодор" - 20 хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.11.2014
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Готуємо салат "Теодор" - 20 хвилин
20 хвилин М'ясо для салату також потребує попередньої підготовки. За словами шеф-кухаря, яловичина має бути середнього просмажування, тобто medium. — Це м'ясо буде обсмажене зовні, а всередині воно матиме світло-рожевий колір, — каже чоловік. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.11.2014
Дивитись всі новини в розділі Яловичина