/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Рецепты от шеф-повара, не любящего сложностей на кухне - Фонтанка.Ру
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.01.2015
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Рецепты от шеф-повара, не любящего сложностей на кухне - Фонтанка.Ру
Фонтанка.Ру Смочить руки водой, чтобы фарш не прилипал, и налепить котлет. 5. Обжарить котлеты до золотистой корочки с двух сторон и отправить в духовку, разогретую до 180 – 200 градусов на 10 минут. Так получится вкуснее. 6. Чтобы проверить готовность, можно, конечно, проткнуть котлету ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.01.2015
Дивитись всі новини в розділі Фарш