/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Свинина
Свинина в горшочке по-гуцульски - GIGAmir
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.02.2015
Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини
Свинина
Свинина в горшочке по-гуцульски - GIGAmir
GIGAmir 1. Свинину вымыть, обсушить и нарезать небольшими кусочками. Слегка отбить, посолить и поперчить по вкусу. На сковороде разогреть свиной жир и жарить мясо на среднем огне до полуготовности и выпаривания жидкости, около 15 минут. 2. Картофель вымыть, почистить и натереть ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.02.2015
Дивитись всі новини в розділі Свинина