/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Свинина  

Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини

Свинина


Свинина в горшочке по-гуцульски - GIGAmir



GIGAmir
1. Свинину вымыть, обсушить и нарезать небольшими кусочками. Слегка отбить, посолить и поперчить по вкусу. На сковороде разогреть свиной жир и жарить мясо на среднем огне до полуготовности и выпаривания жидкости, около 15 минут. 2. Картофель вымыть, почистить и натереть ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.02.2015




Дивитись всі новини в розділі Свинина