/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
«Чураско» – новий термін на гастрономічній мапі міста ... - Всім
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.03.2015
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
«Чураско» – новий термін на гастрономічній мапі міста ... - Всім
Всім За подачу м'яса відповідає чураско-мен – кухар, який сам смажить м'ясо на відкритій кухні і сам подає його гостям. В меню присутньо декілька видів м'яса – курячі крильця, свинина, курячі гомілки, яловичина, люля-кебаб. Ви можете брати кожного ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.03.2015
Дивитись всі новини в розділі Яловичина