/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Домашній твікс перемащують згущенкою - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Охолоджене масло ріжу ножем прямо в борошно, додаю цукор і жовтки. Вийде тісто, подібне до крихт. Іноді додаю ще дві столові ложки сметани. Тоді з тістом легше працювати. Крихту тонким шаром викладаю в прямокутну форму й утрамбовую.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.05.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно