/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Французький цибулевий пиріг готують з тертим пармезаном - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Розкачати тісто на злегка присипаній борошном поверхні і викласти його у форму діаметром 23 см. Сформувати бортики. Застелити тісто папером для випічки і насипати вантаж (сухий горох або квасоля). Випікати протягом 15 хвилин. Вийняти з ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.05.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно