/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
Блюдо недели: чобан-говурма - Бюро 24/7
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.10.2015
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
Блюдо недели: чобан-говурма - Бюро 24/7
Бюро 24/7 Пока баранина на сковороде, режем болгарский перец крупными кубиками, а затем репчатый лук и смешиваем его с перцем — полученный «салат» солим, перчим и щедро посыпаем чабрецом. Тем временем не забываем про мясо: его мы действительно обжариваем едва-едва, после ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.10.2015
Дивитись всі новини в розділі Баранина