/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Телячий фарш тушат в красном вине - Киев СМИ



Киев СМИ
Ярина тушит морковь и лук на растительном масле до золотистого цвета. Добавляет фарш и прожаривает на слабом огне 20 мин., постоянно помешивая. Добавляет орегано, томатный сок, вино — тушит еще минуту. Затем — томатную пасту, сахар и бульон. Держит на плите еще 20 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.10.2015




Дивитись всі новини в розділі Фарш