/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Царська вечеря: качка фарширована чорносливом в ... - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Запікати качку не важко, головне - підібрати смачну начинку та спеції, які не переб'ють власний смак птиці. Щоб страва вийшла соковитою, запікати її варто у апельсиново-винному соусі. А цікаве поєднання чорносливу зі спеціями ... Так як це м'ясо жирне ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.12.2015




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці