/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Царська вечеря: качка фарширована чорносливом в ... - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.12.2015
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Царська вечеря: качка фарширована чорносливом в ... - Gazeta.ua
Gazeta.ua Запікати качку не важко, головне - підібрати смачну начинку та спеції, які не переб'ють власний смак птиці. Щоб страва вийшла соковитою, запікати її варто у апельсиново-винному соусі. А цікаве поєднання чорносливу зі спеціями ... Так як це м'ясо жирне ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.12.2015
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці