/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Перші страви готують з пікантною перчинкою - лагман і харчо - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.02.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Перші страви готують з пікантною перчинкою - лагман і харчо - Gazeta.ua
Gazeta.ua Цей суп густий, дуже пряний, гострий. Його готують без картоплі, але з горіхами, м'ясом, рисом, помідорами та великою кількістю часнику і зелені. Для нього підходить тільки яловичина. Справжній харчо неможливо приготувати без засушеного на ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.02.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина