/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Кухня вихідного дня. Паніні на холодній заквасці. ФОТО+РЕФЕПТ - Вікна online



Вікна online
—Таки я трохи почала розуміти рідке хлібне тісто (основа чіабати, багетів, тобто хлібів з великими, прекрасними дірками), — коментує приготування Любов Біріна. — Дуже цим тішуся. Хоча раніше була впевнена, що причиною невдач є наше ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.03.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно