/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Хрустку качку з апельсинами запікають у винно-медовому соусі - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2016
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Хрустку качку з апельсинами запікають у винно-медовому соусі - Gazeta.ua
Gazeta.ua Запечена качка завжди виглядає виграшно та урочисто. Готувати її не складно, головне - підібрати смачну начинку та спеції, які не переб'ють власний смак птиці. "Щоб страва вийшла соковитою, запікати її варто у апельсиново-винному соусі. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2016
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці