/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Крупи
 
/ Крупа пшенична
 
Дієтолог розповіла, чому треба їсти пшоняну кашу - Офіційний сайт каналу 1+1
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.06.2016
               
               
               
Новини про крупи пшеничні, новинки, детальна інформація відносно круп пшеничних
Крупа пшенична
Дієтолог розповіла, чому треба їсти пшоняну кашу - Офіційний сайт каналу 1+1
| Офіційний сайт каналу 1+1 ЯК ВАРИТИ ПШОНЯНУ КРУПУ. Крупа пшенична – 1 стакан. Вода – 2 склянки. Масло, сіль за смаком. Крупу великого помелу треба промити. Вважають, що від цього підвищується якість каші. Читайте також: Дієтичне харчування: рецепт смачного та корисного ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа пшенична
		
		
		