/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Зіркова закарпатка на шпальтах глянцю поділилась з українцями ... - PMG.ua (прес-реліз) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.10.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Зіркова закарпатка на шпальтах глянцю поділилась з українцями ... - PMG.ua (прес-реліз) (Блог)
PMG.ua (прес-реліз) (Блог) Для приготування бограчу потрібно кілька сортів м'яса, бажано — яловичина, телятина, рулька, ребра. Також обов'язково копчене сало з прошарком, домашні копчені ковбаски, спеції на ваш смак, з обов'язкових — паприка, чебрець, часник і ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.10.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина