/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Як змінювався раціон українця: сто років тому і сьогодення - Знай.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.10.2016
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Як змінювався раціон українця: сто років тому і сьогодення - Знай.ua
Знай.ua Згідно з тією ж енциклопедією, в даному випадку враховуються "м'ясо і м'ясопродукти в перерахунку на м'ясо (включаючи сало і субпродукти в натурі)". Тобто, в ці 57 кг в 1975 році включено не тільки "живе" м'ясо, а й ковбаси, сало та інші продукти, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.10.2016
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти