/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Смачна країна. Мітітеї - Громадське радіо
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.10.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Смачна країна. Мітітеї - Громадське радіо
Громадське радіо Розповідаю. Півкіло яловичини (шийну частину і жир) пропустити 2-3 рази через м'ясорубку. Додати сіль, чорний мелений перець, вимісити фарш, поставити в холодильник на добу (за цей час його кілька разів вимішати). Додати розтертий ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.10.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина