/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Крупи
 
/ Крупа кукурудзяна
 
На Прикарпатті смакують бограч банош та чанахи: з'явилася гастрономічна карта України - Галицький кореспонтент
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.12.2016
               
               
               
Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних
Крупа кукурудзяна
На Прикарпатті смакують бограч банош та чанахи: з'явилася гастрономічна карта України - Галицький кореспонтент
| Галицький кореспонтент На Прикарпатті до столу подають банош – густа каша з кукурудзяної крупи, приправлена сметаною, подають гарячим з обсмаженим беконом і бринзою. Карпати – це край білих грибів і тут майстерно вміють варити смачну грибну юшку зі сметаною. banosh. Чанахи ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.12.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна
		
		
		