/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
В перше олів'є кидали чорну ікру та м'ясо рябчиків - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.12.2016
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
В перше олів'є кидали чорну ікру та м'ясо рябчиків - Gazeta.ua
Gazeta.ua Рецепт олів'є, який готували до святкового столу на початку 20 століття значно відрізнявся від сучасного. Салат робили на вишуканому соусі, а основою було м'ясо птиці та морепродукти.Подавали у елітних ресторанах, як наприклад "Ермітаж". |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.12.2016
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці