/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Баранина  

Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини

Баранина


В ожидании Нового 2017 года - Красного (Огненного) Петуха - Вечерний Николаев



Вечерний Николаев
Мясо, будь-то свинина, говядина или баранина, желательно приготовить цельным куском. Ну, или порционными. Здесь сложности символ года не оценит. Идеальным вариантом станет запечённое мясо. В фольге, рукаве или в гусятнице, оно хорошо пропреет, а пряные травы придадут ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.12.2016




Дивитись всі новини в розділі Баранина