/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Как да преборим тежкия новогодишен махмурлук - списание МЕНИДЖЪР
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.01.2017
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Как да преборим тежкия новогодишен махмурлук - списание МЕНИДЖЪР
списание МЕНИДЖЪР ... да си "подложим" с блюда, съдържащи мазнини, протеини и въглехидрати. Особено подходящо за целта е червеното месо, тъй като е богато на витамини от B групата и на аминокиселини, които лесно преработват алкохолните субпродукти. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти