/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Пастрому з яловичини готують майже 20 годин - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.01.2017
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Пастрому з яловичини готують майже 20 годин - Gazeta.ua
Gazeta.ua М'ясний делікатес єврейської кухні — пастрому — готує 46-річний Борис Окс із Києва. На приготування витрачає майже 20 год. — Пастрома, її ще називають бастурмою — це яловичина, яку готують в Ізраїлі, Румунії та Молдові. Мені розповіли ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Яловичина