/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Гусак під печінковим фаршем печеться годину - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Вмикає духовку на 180°С. На дно форми для запікання наливає 2 ст. л. олії. Викладає м'ясо, зверху — печінковий фарш. Накриває фольгою, щоб вона не торкалася страви. Запікає годину. — За 10 хвилин до готовності натираю на крупній тертці 150 грамів ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.02.2017




Дивитись всі новини в розділі Фарш