/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Паста бьянка - Обозреватель
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2013
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Паста бьянка - Обозреватель
Обозреватель Добавьте в кипящий бульон фарш, разбейте комочки и готовьте еще 4-5 минут. 5. Слейте воду с готовой пасты, верните пасту в кастрюлю, добавьте туда фарш с соусом, насыпьте пармезан и хорошо все перемешайте. Добавьте соль, если будет нужно, и сбрызните оливковым маслом. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2013
Дивитись всі новини в розділі Фарш