/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Паста бьянка - Обозреватель



Обозреватель
Добавьте в кипящий бульон фарш, разбейте комочки и готовьте еще 4-5 минут. 5. Слейте воду с готовой пасты, верните пасту в кастрюлю, добавьте туда фарш с соусом, насыпьте пармезан и хорошо все перемешайте. Добавьте соль, если будет нужно, и сбрызните оливковым маслом.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.05.2013




Дивитись всі новини в розділі Фарш