/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Осеннее лакомство: кабачок - Телеграф



Телеграф
3) В готовую поджарку добавить мякоть цукини, маслины, каперсы, петрушка, чеснок, соль и перец. 4) В подготовленные цукини и помидоры положить по кусочку сыра и добавить сделанную начинку. 5) Цукини и помидоры сбрызнуть ложкой масла и запекать в духовке, разогретой до 190 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.09.2013




Дивитись всі новини в розділі Петрушка