/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Борисов Академія: те, що потрібно знати про м'ясо - Новое Время
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.08.2017
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Борисов Академія: те, що потрібно знати про м'ясо - Новое Время
Новое Время Приблизно через 3 години після забою м'ясо стає більш щільним і жорстким. Для яловичини при 0 ° C задубіння настає максимуму через 24-48 год. Готувати м'ясо в стані задубіння не слід. Навіть термічна обробка не робить його досить м'яким. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.08.2017
Дивитись всі новини в розділі Яловичина