- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Шпинат
Фотосинтетическая реакция листовых овощей на освещенность и концентрацию СО2 - АПК-Информ: овощи и фрукты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.08.2017
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
Фотосинтетическая реакция листовых овощей на освещенность и концентрацию СО2 - АПК-Информ: овощи и фрукты
АПК-Информ: овощи и фрукты В новом исследовании изучалась реакция трех видов листовых овощей – 3 сортов листовой капусты Brassica oleracea и B. napus pabularia, 4 сортов мангольда Beta vulgaris и 3 сортов шпината Spinacea oleracea - на интенсивность освещения (0-1200 мкмоль/м2/сек) и концентрацию ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.08.2017
Дивитись всі новини в розділі Шпинат