/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Виробництво м'яса в Україні збільшилося майже на 10 ... - Finance.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.09.2013
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Виробництво м'яса в Україні збільшилося майже на 10 ... - Finance.ua
Finance.ua “Структура споживання м'яса в нинішньому році виглядає наступним чином: м'ясо птиці – 45% (оптимальний рівень 20%), свинина – 42% (34% – раціональний рівень), яловичина – 13% (при оптимальному рівні 39%)”, – зазначив директор ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.09.2013
Дивитись всі новини в розділі Яловичина