/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Субпродукти  

Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів

Субпродукти


Найближчим часом ціна на м'ясо у Тернополі зросте (фото) - Новости Тернополя



Новости Тернополя
Нині, аби купити кілограм свинини, тернополянам потрібно викласти 100-120 грн, за сало – 40-60 грн. У той же час, кілограм курячого філе вартує 95 грн, субпродукти – 40-60 грн, за гомілки просять 56-60 грн. Однак торговці кажуть, що ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.10.2017




Дивитись всі новини в розділі Субпродукти