/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Експерт пояснив, чому дороге вино не варто споживати з ... - Експрес
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.01.2018
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Експерт пояснив, чому дороге вино не варто споживати з ... - Експрес
Експрес Приклад солодкуватих страв: качка з яблуками, яловичина з чорносливом, курка з ананасом, ягідні і кисло-солодкі соуси тощо. Червоне – до м'яса, біле – до риби. Ті речовини, які відповідальні за відчуття терпкості, таніни, зв'язуючись зі специфічними ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.01.2018
Дивитись всі новини в розділі Яловичина