/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Квасоля
Годзю зі свинячих ребер варять на весілля і похорон - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.10.2013
Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
Годзю зі свинячих ребер варять на весілля і похорон - Gazeta.ua
Gazeta.ua Господиня ставить варити склянку квасолі й обсмажує на олії 0,5 кг свинячих ребер. — Ставлю годзю зранку, бо 3 години вариться. Менше 4 літрів нема смислу варити. Треба об'єм, щоб усе вмістилося. Що більший баняк, то смачніша. Квасолю ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.10.2013
Дивитись всі новини в розділі Квасоля