/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Ціна мяса зросла на 40%, а сала - на 80%: Що далі? - Від Тарнополя до Тернополя (cатира) (прес-реліз) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.03.2018
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Ціна мяса зросла на 40%, а сала - на 80%: Що далі? - Від Тарнополя до Тернополя (cатира) (прес-реліз) (Блог)
Від Тарнополя до Тернополя (cатира) (прес-реліз) (Блог) «Усі види м'яса стали дорожчими за рік від 29% до 80%, а саме: сало – на 80%, свинина – на 55%, ковбаса варена – 34%, курка в тушці – на 31%, філе курки – 30%, яловичина – на 29%», – зазначив голова Української Асоціації постачальників торговельних ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.03.2018
Дивитись всі новини в розділі Яловичина