/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Котлету по-київськи роблять із філе перепілки - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.03.2018
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Котлету по-київськи роблять із філе перепілки - Gazeta.ua
Gazeta.ua Радить простий рецепт приготування котлети по-київськи з перепілки. Для однієї порції потрібна одна тушка. Що більша перепілка, то краще. — Під проточною водою ретельно промиваю птицю. Розрізаю грудку посередині на дві частини. Відділяю ніжки, їх ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.03.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці