/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Як приготувати яловичину "Веллінгтон" на Великдень - Сегодня



Сегодня
Розігрійте духовку до 240 °С. Застеліть деко пекарським папером. Розтопіть масло в сковороді. Готуйте гриби 3-5 хвилин, за цей час з них повинна виділитися і повністю випаруватися рідина. Змішайте гриби з паштетом і зверху намажте цією сумішшю ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Яловичина