- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Шпинат
Весенний авитаминоз: как правильно с ним бороться - Апостроф
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.04.2018
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
Весенний авитаминоз: как правильно с ним бороться - Апостроф
Апостроф Если мы говорим о витаминах, например, о фолиевой кислоте, она содержится в зелени: шпинат, петрушка, укроп. Но ученые доказали, что после того, как зелень срезана, через 12 часов концентрация фолатов падает на 80%. Соответственно, в зимний период, если у вас не растет на подоконнике зелень ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Шпинат