/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Як відзначити Великдень і не поправитися: поради нутриціології - Обозреватель українською
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.04.2018
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Як відзначити Великдень і не поправитися: поради нутриціології - Обозреватель українською
Обозреватель українською Додаємо у фарш часник, пропущений через чеснокодавку, перець спеції і перемішуємо. Після цього в суміш додається 2 столові ложки сметани і ретельно перемішуємо фарш. Потім в фарш всипаємо 15 гр. желатину і починаємо робити ковбаски. З цієї кількості ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Фарш