/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Як відзначити Великдень і не поправитися: поради нутриціології - Обозреватель українською



Обозреватель українською
Додаємо у фарш часник, пропущений через чеснокодавку, перець спеції і перемішуємо. Після цього в суміш додається 2 столові ложки сметани і ретельно перемішуємо фарш. Потім в фарш всипаємо 15 гр. желатину і починаємо робити ковбаски. З цієї кількості ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Фарш