/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Рецепт дня: тушкована яловичина в гострому томатному соусі - Сегодня



Сегодня
При тушкуванні м'яса на особливу увагу заслуговує питання вибору посуду для тушкування. Бажано віддати перевагу сотейник або каструлі з товстими стінками і дном. Яловичина в томатному соусі. Інгредієнти: 1-1,2 кг яловичої вирізки; 3 ст. л. рослинної ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Яловичина