/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Рецепт дня: тушкована яловичина в гострому томатному соусі - Сегодня
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.04.2018
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Рецепт дня: тушкована яловичина в гострому томатному соусі - Сегодня
Сегодня При тушкуванні м'яса на особливу увагу заслуговує питання вибору посуду для тушкування. Бажано віддати перевагу сотейник або каструлі з товстими стінками і дном. Яловичина в томатному соусі. Інгредієнти: 1-1,2 кг яловичої вирізки; 3 ст. л. рослинної ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Яловичина