/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Фрикаделькі у карамельній глазурі - Телевизионная служба новостей 1+1
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.05.2018
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Фрикаделькі у карамельній глазурі - Телевизионная служба новостей 1+1
Телевизионная служба новостей 1+1 Крім того, використовуючи м'ясо птиці, краще робити фарш самостійно зі стегнового м'яса, оскільки воно ароматніше та трішки жирніше. Відкрию ще один свій секрет приготування фаршів з птиці — я завжди додаю до нього шкірку — тоді страви виходять ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.05.2018
Дивитись всі новини в розділі Фарш