/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
Каурма хингал (баранина с гарниром) - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.01.2018
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
Каурма хингал (баранина с гарниром) - Аргументы и факты
Аргументы и факты Баранину нарезаем небольшими кусочками, перчим, солим и обжариваем. Добавляем пассерованный лук, лимонную кислоту, немного предварительно сваренного мясного бульона и тушим под крышкой до готовности. 2. Из муки, яиц, соли и воды готовим крутое тесто. Раскатываем его ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.01.2018
Дивитись всі новини в розділі Баранина