/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Свинина  

Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини

Свинина


Японский "кацудон" - жареная в сухарях свинина с омлетом и рисом - DELFI.lv



DELFI.lv
5Разогрейте на сковороде растительное масло и пожарьте лук до прозрачности. Влейте бульонную смесь и погрузите в нее ломтики свинины. Залейте взбитым яйцом. Закройте сковороду крышкой и пожарьте примерно минуту, чтобы омлет «схватился». 6Разложите рис по тарелкам, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Свинина