/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Грибна консервація
Голубці, сало і медовуха: як пройшов український фестиваль у ... - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.09.2018
Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації
Грибна консервація
Голубці, сало і медовуха: як пройшов український фестиваль у ... - Gazeta.ua
Gazeta.ua Фаворитом цього року були голубці: традиційні з рисом і м'ясом, з гречкою та грибами, з пшоном та беконом, і навіть з тертою картоплею і з грибною підливою. Гостям також пропонували деруни зі сметаною, ... Не обійшлося без борщу та узвару. Крім того ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація