/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Баранина  

Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини

Баранина


Тушенная баранина с фасолью: пошаговый рецепт - Znaj.ua



Znaj.ua
Нагреваем масло в антипригарной сковороде, добавляем баранину и обжариваем в течение 3-4 минут до коричневого цвета. Удаляем мясо из кастрюли и откладываем. 2. Добавляем лук и чеснок на сковородку и обжариваем в течение 4-5 минут. 3. Возвращаем мясо на сковородку.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Баранина