/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


М'ясо — не рослина, але має дозріти - Слободской край



Слободской край
Насамперед птицю слід до забою підготувати – звільнити шлунково-кишковий тракт. Для цього її витримують кілька годин без їжі. Курей та індиків залишають без корму на 8 годин, качок і гусей — на 8–10 годин. Якщо цього не зробити, то якість ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.10.2018




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці