/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
М'ясо — не рослина, але має дозріти - Слободской край
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.10.2018
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
М'ясо — не рослина, але має дозріти - Слободской край
Слободской край Насамперед птицю слід до забою підготувати – звільнити шлунково-кишковий тракт. Для цього її витримують кілька годин без їжі. Курей та індиків залишають без корму на 8 годин, качок і гусей — на 8–10 годин. Якщо цього не зробити, то якість ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.10.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці